Transport och logistik

Simplex är en partner som skapar flexibilitet för organisationer inom transport och logistik. Våra lösningar ger möjlighet till utökad flotta och effektiv lagerhantering. Vi jobbar varje dag för er drift ska rulla enligt plan.  

Kontakta oss

Simplex_dag_1-100-min

Partner för drift och leverans

Vi ser till att våra kunder rullar året om. Alla verksamheter med varierande volym kräver flexiblitet för att lönsamt hantera vardagen. Det är där vi på Simplex kommer in i bilden. Vi stöttar organisationer med tjänster som gör det enkelt att driva på oavsett volym. Våra chaufförer finns tillgängliga året om, alla tider.  

Flexiblitet

Vi erbjuder er en flexiblitet, det ger er förutsättningar att planera verksamheten. Med en partner som stöttar upp vid högre volymer kan ni med enkelhet bedriva logistik oavsett utmaning. 

Kunnig åkare

Vi är en kunnig åkare. Vi har under många år transporterat varierande gods i olika typer av fordon. 

Miljö

Vi har ett seriöst miljötänk. Hållbarhet är idag en viktig nyckel för att vinna affärer och bedriva verksamhet som fungererar över tid. 

Simplex_dag_1-158-min

Transportlösningar

Vi på Simplex hanterar olika typer av transporter dagligen. I vårt erbjudande kan ni få hjälp med det mesta kopplat till förflyttning av gods. Vi utför flyttar, återvinning, palleveranser, paketleveranser och mycket mer. Genom åren har vi sett mycket, den kunskapen använder vi idag för att bygga lönsamma modeller för våra kunders transportbehov. 

Kontakta oss

Driftparter

Simplex hjälper företag att växa. Vi tar gärna ansvar för delar av er verksamhet som kan tyckas utmanande att leverera. Vårt koncept bygger på ett helhetsansvar från bokning med kund, mottag av order till utförd leverans. Vi genomför utvalda case, projekt eller affärsområden i er regi. 

Kontakta oss

Simplex_dag_1-74-min

Vad ingår?

I ett samarbete med Simplex ingår mycket. Vi har alltid kunden i fokus och jobbar för att bygga långsikta relationer. I våra samarbeten ingår följande..

1. Service

Du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Vi har alltid dig i fokus och arbetar flexibelt och agilt för att leverera på bästa sätt, varje gång. Vår kundtjänst öppen dygnet runt, beredd att svara på frågor.

2. Miljö

Vi tar vårt miljöarbete på största allvar och jobbar hela tiden med att förbättra våra transporter.

3. Lönsamhet

Vi utgår alltid från dig som kund och dina unika behov när vi tar fram våra lösningar. Det ska vara lönsamt för alla inblandade och vi jobbar varje dag för att öka er marginal.

4. Flexibilitet

Vi erbjuder er en flexiblitet utan extra kostnad. Alla kunder har möjligheten att öka upp eller minska dag för dag.

5. Utveckling

Vi vill vara med och utveckla alla våra samarbeten. Proaktivt jobbar vi för att förbättra dagens utförande och utmana vår lägsta nivå. De tankesättet tar oss framåt och ger utveckling för alla inblandade. 

Relaterade tjänster

Simplex_dag_1-164-min

Vill du veta mer eller boka ett uppdrag?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Har ni en bokningsförfrågan är ni givetvis välkomna att kontakta oss. 

Kontakta oss vi formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Namn(Obligatoriskt)