Simplex_dag_1-194-min

Våra tjänster

Vi gör det enkelt att bedriva logistik- och transportverksamhet i Sverige. Med vår hjälp kompletterar ni er organisation eller outsourcar önskade delar. 

Kontakta oss Läs mer

Hur kan vi hjälpa er?

Vi är flexibla och mångsidiga, vårt erbjudande är anpassningsbart och skapat för varje kunds unika behov. Vi är en partner som gör det enkelt att hantera den dagliga driften. Vi utför transporter, logistikuppdrag och montage med kompetens personal. 

Flexibelt

Vi erbjuder flexiblitet för er organisation. Att snabbt kunna växla upp och ner mängden resurser är en förutsättning för att bedriva kostnadseffektiva verksamheter. 

Personligt

Kund = kollega, tillsammans skapar vi lösningar på vardagens problem och ser till att ni rullar oavsett volym. 

Kundskap

Vi kommer från branschen och kan branschen. Att veta vad våra kunder vill leverera, är nyckeln till lyckat utförande. Simplex är en partner som förstår er vardag och skapar lösningar därefter. 

Våra tjänster

Ett brett tjänsteutbud som skapar framgång för verksamheter i hela Sverige. Vi erbjuder flexibilitet, enkelhet och smarta lösningar på era behov.

 

Vår process

Simplex har en tydlig process för alla uppdrag. Vi planerar uppstart, upplägg och löpande verksamhet med nogrannhet. 

1. Planering och strategi

Tillsammans med kund sätter vi upp en plan för våra visioner och mål. Tydliggör vad vi ska utföra, vilka krav som tillkommer och sätter en strategi för utförande.

2. Uppstart

Vi genomför uppstart, alla nya samarbeten följs upp dag för dag under denna period. Vi säkrar att strategin fungerar och att vår leverans är god.

3. Löpande verksamhet

Simplex levererar enligt övernskommelse och vi säkerställer att de ständigt bedrivs ett kvalitetsarbete kring våra tjänster. 

4. Uppföljning

Vi följer upp och utvärderar vårt arbete. Oavsett hur varje kund önskar mäta leveranskvaliteten, plockar vi fram statisitk och mjuka värden som gör det enkelt att följa hur allt fungerar. 

5. Kvalitetsarbete

Vi jobbar varje dag för att bli lite bättre. Vårt mål är att vara den bästa leverantören, oavsett vilka delar som bedöms. Genom ett återkommande kvalitetsarbete fångar vi upp förbättringsmöjligheter tidigt.

Simplex_dag_1-78-min
tjanster03

Vill du veta mer?

Vi besvarar gärna alla frågor och funderingar. Önskar du veta mer om våra tjänster, boka ett uppdrag eller komma i kontakt. Välkommen! 

Kontakta oss Om oss