Simplex_dag_1-164-min

Om oss

Simplex är logistikföretagens bästa vän. Med vår hjälpa kan alla kunder inom transport och logistik hantera en svår personalplanering, vi gör det enkelt att växla upp och utveckla verksamheter. 

Vad vi erbjuder

Simplex agerar för att Sveriges logistikföretag skall kunna hantera en vardag med varierande arbetsmängd, leverera alla dagar i veckan och kunna tacka ja till nya uppdrag. Vårt mål är att erbjuda människor arbete i en bransch där det finns utrymme för utveckling. Vi utvecklar våra kunders verksamhet med medarbetare som varje dag levererar kvalitet. 

Våra tre grundpelare

Värderingar

Simplex jobbar efter sunda värderingar. Vi respekterar våra kollegor, kunder och relationer. Vi använder oss av våra kunskaper på ett moget vis.   

Inställning

Vi skall alltid göra vårt yttersta för att genomföra alla uppdrag på bästa möjliga sätt. En gedigen inställning är nyckeln till framgång.

Säkerhet

Vi jobbar säkert, med kund och verksamhet i fokus. Säkerhet minskar risken för skador och fel. 

Simplex_dag_1-187-min

Simplex i siffor

2016

Året vi grundades

100+

Antal medarbetare

95+

Årlig omsättning i MSEK

Kontaktpersoner

Stigen23

Victor Stigenberg

Operations

Brunko

Victor Brunzell

Sälj/Projekt

JWJW2

Jacob Wanselius

Sälj/Projekt

David_lividikos

David Lividikos

Operations

Vårt kundlöfte

Simplex ska erbjuda flexibla tjänster som hjälper logistikföretag framåt. Vi jobbar varje dag för att våra kunder ska nå fram till sina kunder. Med rätt personal och en positiv kultur skapar vi nytta som syns i den dagliga driften, året om, 

Simplex_dag_1-121 – kopia
Simplexanställd arbetar

Från åkeri till helhet

Simplex utför enstaka transportuppdrag men hanterar även hela logistikflöden, vår bredd är våran styrka. Inga uppdrag är för små eller för stora, inga uppdrag för komplicerade eller lätta. Idag driftar vi 35 egna fordon och 100-tals fler av våra kunders. Vi sköter hela uppdrag åt våra kunder men levererar även en enstaka låda till slutkund. Vi finns med i branschens alla led, det gör oss mångsidiga. 

Simplex_dag_1_kort_2-33-min – kopia

Vill du veta mer?

Vi besvarar gärna alla frågor och funderingar. Önskar du veta mer om våra tjänster, boka ett uppdrag eller komma i kontakt. Välkommen! 

Kontakta oss Våra tjänster