Flyttar

Vi på Simplex hjälper varje dag organisationer att genomföra sina flytt- och förändringsplaner. Vi flyttar, avvecklar och magasinerar enligt era önskemål. Inga behov är för små eller för stora. 

Kontakta oss

Simplex_dag_1-120-min

Många timmar, rätt erfarenhet

Med flera års samlad erfarenhet vet vi vad som krävs för att genomföra lyckade flyttar. Vi gör mer än att bara flytta saker, vi ser till att hela projektet kring er omplacering går enligt plan. Vi har sett mycket och den kunskapen ligger till grund för tryggheten vi erbjuder våra kunder. Vi flyttar verksamheter, avvecklar, utökar och gör förändring möjlig. 

Verksamhetesflytt

Vi hjälper er från start till mål för allt som berör er flytt. Ert projekt är vår högsta prioritet och vi gör förändring möjlig. 

Bohagsflytt

Vi flyttar privatpersoner i hela Sverige. Vår erbjudande involverar flyttar, magasinering och flyttstäd. 

Avveckling

Vid större förändringar kan det finnas behov av olika typer av avveckling. Vi har modellen klar för att smidigt hantera och planera er avveckling. 

Simplexanställd arbetar

Nöjda kunders flyttfirma

Att göra det enkelt för våra kunder att flytta är vår vision. Vi vill frigöra tid och applicera vår kunskap, låt proffsen göra jobbet medan du/ni fokuserar på annat. Vi lever på våra referenser och kommer alltid vara nöjda kunders flyttfirma. 

Läs mer

Vårt miljötänk

Vi vill ta branschen framåt och utveckla miljötänket i alla våra processer. Vi använder resurser effektivt och ger möjlighet för alla kunder att nyttja ett grönt erbjudande. Att bidra till en hållbar utveckling ligger oss varmt om hjärtat. Därför utvecklar vi tjänster och arbetssätt som hjälper våra kunder att minska sin miljöpåverkan och bidra till ett positivt samhälle. 

Vill du veta mer?

Simplex_dag_1_kort_2-32-min

Vår process

Vi vill göra det enkelt att vara kund. I vår modell får ni en bekväm resa från planering till färdigt uppdrag. 

1. Planering och besök

Tillsammans ser vi över era behov och planerar en lösning för kommande flytt. Vi tittar på verksameheten och sätter en strategi för bästa möjliga arbetssätt. 

2. Val av tjänster

Vi har ett brett tjänsteutbud och vill vara säkra på att ni får den hjälp som behövs. Tillsammans väljer vi vilka delar som ska hanteras av oss på Simplex och/eller av er som kund. Tex packning, tunga transporter, montage mm. 

3. Utförande

Vi utför flytten enligt planering och ser till att allt flyter på. Vi hanterar oförutsägbara händelser och tar projketet i mål. 

4. Uppföljning och tillägg

Vi följer upp projektet och säkerställer att allt är fixat. Finns det tilläggstjänster att lösa, utför vi även dessa. 

Relaterade tjänster

Simplex_dag_1-74-min

Vill du veta mer eller boka ett uppdrag?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Har ni en bokningsförfrågan är ni givetvis välkomna att kontakta oss. 

Kontakta oss direkt

08-7601020

info@simplexlogistik.se

Kontakta oss via formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Namn(Obligatoriskt)