Montering

Simplex utför montage av olika slag och samlar en bred kunskap under samma tak. Vi utför allt från installation av IT, monterar möbler av olika slag och hanterar enklare hantverk. 

Kontakta oss

Simplex_dag_1-158-min

Montering On Demand

Vi gör det enkelt att erbjuda och drifta monteringsuppdrag. Vi är en förlängd arm av våra kunders verksamhet och ser till att fler uppdrag kan genomföras. 
Vi bidrar med kompetens och flexiblitet On Demand, det innebär att våra montörer står redo när våra kunder behöver dom. 

Möbelmontering

Vi monterar alla typer av inredning. Stolar, bord, whiteboards och/eller loungemöbler. Vi erbjuder leverans, inbärning och montage oavsett kategori. 

IT-installationer

Vi kopplar in och installerar IT av olika slag. Från att installera mötesrum till att koppla upp en arbetsplats. 

Projektuppdrag

Vi tar oss an olika typer av projekt kopplat till montage av olika slag. Önskar våra kunder installera nya automater i offentlig miljö, koppla upp 2500 arbetsplatser eller leverera sina sålda möbler i Stockholm hittar vi en lösning. 

Simplex_dag_1-174 – kopia

Komplettera eller lägga ut

Vi kan hjälpa till med helhetsansvar för olika typer av monteringsuppdrag eller komplettera er befintliga organisation med extra resurser. Vi har en flexibel syn på vår tjänst och anpassar utbudet efter era specifika önskemål. Simplex är en partner för tillväxt och ger er möjligheter att växa. 

Kontakta oss

Vad ingår i tjänsten?

Vi erbjuder en komplett lösning för ert behov. 

- Kunnig personal
- Enkel bokning
- Flexibel leverans

Simplex_dag_1_kort_2-25-min – kopia

Hur fungerar det?

Vi gör det enkelt att erbjuda montering för kunder i hela Stockholm. Med vår hjälp kan ni hantera fler uppdrag och leverera kvalitet. 

1. Uppdragsförfrågan

Kontakta oss för att boka önskat upprdrag. Vi samlar in all värdefull information som krävs för att skapa en rimlig lösning.

2. Prisförslag

Vi sätter upp en prismodell, återkommer med offert eller lämnar fast pris på önskat uppdrag. 

3. Utförande

Vi utför uppdrag enligt önskemål och ser till att resultatet är bra. Alla våra jobb går under garanti och kunden ska bli nöjd.

Relaterade tjänster

Budbilschaufför – Stockholm – Omgående start

Vill du veta mer eller boka ett uppdrag?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Har ni en bokningsförfrågan är ni givetvis välkomna att kontakta oss. 

Kontakta oss vi formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Namn(Obligatoriskt)