Simplex_dag_1-63-min

Så fungerar det att jobba med Simplex

Vi vill skapa förutsättningar för företag som önskar leverera mer. Oavsett om det berör transporter, flyttar eller monteringar hittar vi en lösning på ert behov. 

Kontakta oss Våra tjänster

Vi förenklar er vardag

Simplex är leverantören som ni kallar för kollega. Vi ser oss som en del av våra kunders verksamhet och verkar för att våra kunder ska må bra. Simplex ser till att det blir enkelt att planera och hantera alla uppdrag som bokas. Vår filosofi är att arbeta med och skapa relationer där alla inblandade är nöjda.

Flexibelt

Vi erbjuder flexibilitet för er organisation. Att snabbt kunna växla upp och ner, välja antalet resurser är en förutsättning för att bedriva kostnadseffektiva verksamheter. 

Personligt

Kund = kollega, tillsammans skapar vi lösningar på vardagens problem och ser till att ni rullar oavsett volym. 

Kundskap

Vi kommer från branschen och kan branschen. Att veta vad våra kunder vill leverera, är nyckeln till lyckat utförande. Simplex är en partner som förstår er vardag och skapar lösningar därefter. 

Hur vi samarbetar

Ett samarbete bygger på starka relationer, att alla inblanade strävar mot samma mål och att kravbilder uppfylls, där är vi bäst i branschen. 

1. Genomgång av behov

Vi går igenom ert behov och sätter samman en lösning. Vi använder oss av våra erfarenheter för att erbjuda en kostnadseffektiv modell.

2. Urval av resurser

Simplex väljer ut rätt resurser för önskat uppdrag och ser till att kompetensnivån är god. 

3. Uppstart

Vi genomför piloter, testar och analyserar genom en väl uppföljd uppstart. 

4. Utförande

Vi utför uppdrag enligt beställning och ser till att ständigt bedriva ett förbättringsarbete. Vår målbild är att utveckla vår leverans löpande och bidra till en bättre hantering. 

5. Uppföljning

Vi följer upp hur det går, vad som fungerar bra eller sämre för att snabbt kunna åtgärda problematik. Vi har ett kritiskt tänk i allt vi gör för att hela tiden pusha lägsta nivån uppåt. 

Simplex_dag_1-150-min

Allt börjar med rätt personal

Simplex har en bred yrkesgrupp med en stor mängd samlad erfarenhet. Vi vet att våra medarbetare är nyckel till vår framgång. Vi rekryterar med omsorg men ser även till att löpande utbilda oss själva i nya rutiner och arbetssätt. Simplex står för kvalitet och våra medarbetare är rätt ambassadörer för jobbet. 

Simplex_dag_1-194-min

Våra tjänster

Ett brett tjänsteutbud som skapar framgång för verksamheter i hela Sverige. Vi erbjuder flexibilitet, enkelhet och smarta lösningar på era behov. 

Simplex_dag_1-83 – kopia-min

Vill du veta mer?

Vi besvarar gärna alla frågor och funderingar. Önskar du veta mer om våra tjänster, boka ett uppdrag eller komma i kontakt. Välkommen! 

Kontakta oss Våra tjänster